HÄÄT

Häät ovat ainutlaatuinen juhla ja haluamme onnistua siinä Teidän kanssanne täydellisesti. Tämän takaa hyvä etukäteissuunnittelu, vahva osaaminen, riittävä työvoima, iloinen palveluasenne ja hyvät puitteet.
Kun harkitsette Pöyhölää hääpaikaksenne, soittakaa ja tulkaa tutustumaan. Voitte ottaa mukaan myös vanhempanne tai ystäviänne.

HÄÄMENUT LÖYTYVÄT SIVUN ALAOSASTA!
Hääjuhlista (kesä-elokuu) perimme v. 2020 varausmaksua/tilavuokraa 450 €  ja touko- ja syyskuusta 250 €. Tilavuokra sisältää pappilan ja pihatto-rakennuksen juhlapäiväksi käyttöön (klo 2.00 yöhön). Hääväki pääsee toki jo edellisenä päivänä paikalle, riippuen vähän muista päivän tilaisuuksista. V. 2020 kesälauantai-päivistä (kesä-elokuu) pienin laskutettava henkilömäärä on 40 hlö. Muissa viikonpäivissä ei ole henkilömäärä rajoituksia.

IMG_1514Pihattorakennuksen vieressä on ns. kokous/majoitustila, joka on myös hääparien vuokrattavissa. Tila on yhtenäinen,  n. 50 neliötä. Sinne saa vaikka itse laittaa iltapalaa (pappilan keittiö ei ole kuitenkaan käytettävissä) ja tuoda omia juotavia. Tilassa on yksi korkea jääkaappi ja mikrouuni. Hääjuhliin tilavuokra on ollut kokoustilasta 250 € sisältäen 4 hlö:n majoituksen levitettävillä sohvilla liinavaatteineen ja aamupalan kera.

 

Tästä löydät hinta-arviota: klikkaa tästä: häiden hinta-arvio, pdf-muoto: häiden hinta-arvio tai kysy sähköpostilla: poyholanpappila@gmail.com

Menuhinnat sisältävät:
– valitun menun & hääkakkukahvit
– juhlapaikan peruskoristelun
– ruusut tai muut kukat pöydissä
– liinat & servietit
– kynttilät tai tuikut (valkeat peruskynttilät)
– tarjoilun
– alv
– siivoukset
– suunnitelupalaverin ja tutustumiskäyntejä

Kuvan esikatselu Kuvan esikatselu
Iltapala (katetaan yleensä pihatto-rakennukseen) on lisäveloituksella, alkaen 3 €/hlö (minimilaskutus 150 €). Jos hääpari on tilannut orkesterin, se voi tulla jo aiemmin laittamaan tavaroita pihattoon. Myös talon puolesta järjestyy äänentoisto, jos hääpari tuo esim. puhelimella tai kannettavalla musiikin tmv.

Meillä on A-oikeudet, mutta Hääjuhlissa olemme pyrkineet pitämään alkoholihinnoittelun edullisena. Viinilistat löytyvät ylävalikosta. Pidämme ennen häitä palaverin, jossa käymme läpi aikataulutuksen, menun, koristelut ym. asiat.  Häiden suunnittelu on syytä aloittaa ajoissa, vaikkakin vain muutaman viikon varausajallakin niitä on erittäin onnistuneesti järjestetty.
Pappilasta löytyy monenlaista rekvisiittaa, mutta hääväki saa toki  itse tuoda omia koristeita. Me autamme tarvittaessa myös orkesterin etsinnässä tai ohjelman suunnittelussa. Tarjoamme Teille erilaisia häämenuja, joita voidaan tarpeen tullen hieman muokata.
Me katamme ja laitamme paikan juhlakuntoon hääparin toivomalla tavalla. Hääväki saa toki itse osallistua näihin asioihin ihan oman ehtimisen puitteissa.
Olemme järjestäneet häitä myös muissa juhlapaikoissa, meiltä voi kysyä tietoa muista juhlapaikoista.  Jos häät järjestetään muualla kuin Pöyhölässä, löydät menuvaihtoehtoja pitopalvelut-osiosta, mutta lähetämme pitopalvelu-häistä tarjouksen kun tiedämme menun, henkilömäärän ja juhlapaikan (varustetaso, km-määrä yms.) Muualla järjestetyissä häissä hääpari vastaa itse paikan koristeluista, kukista jne. Silloin meidän pääpainomme on ruoan toimittamisessa ja tarjoilussa.

pihapiiriääTässä Pöyhölän v. 2020 häämenut, klikkaa menuista:

häämenu-1-2019docx   pdf-muoto: häämenu-1-2019docx 

häämenu-2-2019 pdf-muoto: häämenu-2-2019

häämenu 3 2019 pdf-muoto: häämenu 3 2019

Häämenu 4, 2019  pdf-muoto: Häämenu 4, 2019

häämenu 5, 2019 pdf-muoto: häämenu 5, 2019

HÄÄMENU 6, 2019 pdf-muoto: HÄÄMENU 6, 2019

häämenu 7, kasvis-kala menu 2019  pdf-muoto: häämenu 7, kasvis-kala menu 2019

Iltapalamenu:

PÖYHÖLÄN-PAPPILAN-HÄÄJUHLAN-ILTAPALAMENUT-2019docx

Vuoden 2020 häämenuihin 1 €/hlö hinnankorotus, menut pysyvät muutoin melko samanlaisina. Hääjuhlien tilavuokra pysyy samana kuin vuonna 2019.