HÄÄT

Häät ovat ainutlaatuinen juhla ja haluamme onnistua siinä Teidän kanssanne täydellisesti. Tämän takaa hyvä etukäteissuunnittelu, vahva osaaminen, riittävä työvoima, iloinen palveluasenne ja hyvät puitteet.
Kun harkitsette Pöyhölää hääpaikaksenne, soittakaa ja tulkaa tutustumaan. Voitte ottaa mukaan myös vanhempanne tai ystäviänne.

HÄÄMENUT LÖYTYVÄT SIVUN ALAOSASTA!
Hääjuhlista (kesä-elokuu) perimme v. 2018 varausmaksua/tilavuokraa 450 €  ja touko- ja syyskuusta 250 €. Tilavuokra sisältää pappilan ja pihatto-rakennuksen juhlapäiväksi käyttöön (klo 2.00 yöhön). Hääväki pääsee toki jo edellisenä päivänä paikalle, riippuen vähän muista päivän tilaisuuksista. V. 2018 kesälauantai-päivistä (kesä-elokuu) pienin laskutettava henkilömäärä on 50 hlö. Muissa viikonpäivissä ei ole henkilömäärä rajoituksia.

IMG_1514Pihattorakennuksen vieressä on ns. kokous/majoitustila, joka on myös hääparien vuokrattavissa. Tila on yhtenäinen,  n. 50 neliötä. Sinne saa vaikka itse laittaa iltapalaa (pappilan keittiö ei ole kuitenkaan käytettävissä) ja tuoda omia juotavia. Tilassa on yksi korkea jääkaappi ja mikrouuni. Hääjuhliin tilavuokra on ollut kokoustilasta 250 € sisältäen 4 hlö:n majoituksen levitettävillä sohvilla liinavaatteineen ja aamupalan kera.

 

Menuhinnat sisältävät:
– valitun menun & hääkakkukahvit
– juhlapaikan peruskoristelun
– ruusut tai muut kukat pöydissä
– liinat & servietit
– kynttilät tai tuikut (valkeat peruskynttilät)
– tarjoilun
– alv
– siivoukset
– suunnitelupalaverin ja tutustumiskäyntejä
Iltapala (katetaan yleensä pihatto-rakennukseen) on lisäveloituksella, alkaen 3 €/hlö (minimilaskutus 150 €). Jos hääpari on tilannut orkesterin, se voi tulla jo aiemmin laittamaan tavaroita pihattoon. Myös talon puolesta järjestyy äänentoisto, jos hääpari tuo esim. Kannettavalla musiikin ( muistitikulla soittolistat)) tmv. Jos vihkiminen tapahtuu paikan päällä; hääparin oletetaan itse koristelevan vihkimispaikan, tällöin emme peri ylimääräistä korvausta. Lainaamme myös veloituksetta rekvisiittaa.  Muutoin perimme järjestelyistä 50-100 €.
Meillä on A-oikeudet, mutta Hääjuhlissa olemme pyrkineet pitämään alkoholihinnoittelun edullisena. Viinilistat löytyvät ylävalikosta. Pidämme ennen häitä palaverin, jossa käymme läpi aikataulutuksen, menun, koristelut ym. asiat.  Häiden suunnittelu on syytä aloittaa ajoissa, vaikkakin vain muutaman viikon varausajallakin niitä on erittäin onnistuneesti järjestetty.
Pappilasta löytyy monenlaista rekvisiittaa, mutta hääväki saa toki  itse tuoda omia koristeita. Me autamme tarvittaessa myös orkesterin etsinnässä tai ohjelman suunnittelussa. Tarjoamme Teille erilaisia häämenuja, joita voidaan tarpeen tullen hieman muokata.
Me katamme ja laitamme paikan juhlakuntoon hääparin toivomalla tavalla. Hääväki saa toki itse osallistua näihin asioihin ihan oman ehtimisen puitteissa.
Olemme järjestäneet häitä myös muissa juhlapaikoissa, meiltä voi kysyä tietoa muista juhlapaikoista.  Jos häät järjestetään muualla kuin Pöyhölässä, löydät menuvaihtoehtoja pitopalvelut-osiosta, mutta lähetämme pitopalvelu-häistä tarjouksen kun tiedämme menun, henkilömäärän ja juhlapaikan (varustetaso, km-määrä yms.) Muualla järjestetyissä häissä hääpari vastaa itse paikan koristeluista, kukista jne. Silloin meidän pääpainomme on ruoan toimittamisessa ja tarjoilussa.

pihapiiriääTässä Pöyhölän v. 2018 häämenut, klikkaa menuista:

häämenu-1-2018, häämenu-2-2018, häämenu-3-2018, häämenu-4-2018, häämenu-5-2018, häämenu-6-2018

pdf-muoto:häämenu-1-2018    häämenu-2-2018,  häämenu-3-2018,  häämenu-4-2018,  häämenu-5-2018,  häämenu-6-2018

Osassa menuja on viinikaadot ym. mukana ja osassa ei, mutta alkoholeista voidaan laskea erillinen kustannus-arvio henkilömäärän mukaan.

PÖYHÖLÄN PAPPILAN HÄÄJUHLAN ILTAPALAMENUT

Yhteistyötahoja:

Valokuvaus: Jemina Liukkonen puh. 040 4152584  tai Oona Manninen tai Pete Putkonen tai esim. Foto-Marjaleena