CATERING

Pikkujoulukautena voimme käydä catering-keikalla jossain juuri sinun varaamassasi paikassa.

Lähistöllä olevia paikkoja, joissa olemme käyneet catering eli ns. pitopalvelukeikalla

  • Käräjätupa (Nokkalan kartano) (Moilanen Juha/Ville)
  • Vilhulan seurapirtti (Ari Schultz)
  • Villa Gargano (Tuula Gargano)
  • Lamms-maja Lamminmäessä (Kari Nykänen)
  • Häkkilän tila (Marianne Häkkinen tai Terho Häkkinen)
  • Seurojen talo (yläristillä, Pekka Seppä)
  • Seurakuntasalit ym.

Voit valita meidän pikkujoulumenusta juuri sinulle mieleisiä ruokia, koko menua ei siis tarvitse ottaa. Laskemme hinnan lähinnä menun ja henkilömäärän perusteella. Kuitenkin ihan pienille ryhmille suosittelemme noutomenun hakemista pappilasta.

Catering tarkoittaa ruoan toimittamista ja tarjoilemista asiakkaan omissa tiloissa (kotona tai jossakin vuokratussa tilassa).(Pöyhölän Pappilassa tarjoiltavat menut löytyvät kohdasta menut!) Olemme järjestäneet yritystilaisuuksia, syntymäpäiväjuhlia, häitä, rippijuhlia, yo-juhlia yms. sekä muistotilaisuuksia catering-palveluna jo 17 vuoden ajan. Soita tai laita viestiä rohkeasti, voimme miettiä oman menukokonaisuuden juuri sinun toiveidesi mukaan.

Laitamme muistotilaisuudet joko Pöyhölässä tai seurakunnan tiloissa asiakkaan haluamalla tavalla, Muistotilaisuus menu v.2019docx  pdf- muoto: Muistotilaisuus menu v.2019docx

Oletamme, että varatussa juhlatilassa on astiat, mutta tarvittaessa voimme vuokrata astioita, laseja ym. Meiltä löytyy astiat n. 400 hlö:lle.

IMG_1610HÄÄJUHLIIN laadimme tarjouksen yksilöllisesti, riippuen mm. juhlapaikasta, etäisyydestä ja paikan varustetasosta. Olemme käyneet n. 100 km säteellä catering-keikoilla.

IMG_3326 LÄHETÄ OMA MENUSI MEILLE SÄHKÖPOSTILLA TAI VALITSE SIVUILTAMME LÖYTYVISTÄ MENUISTA, NIIN LÄHETÄMME SINULLE TARJOUKSEN.

 

 

Tarjouspyyntöön kannattaa laittaa:

  • menutoive
  • päivämäärä, aika ja arvioitu kloaika monestako moneen
  • paikka, etäisyys Pieksämäeltä
  • arvioitu henkiömäärä, aikuiset ja lapset
  • astiat; lasit (kuoharilasit, viinilasit), lautaset, kahviastiat
  • tilan varustetaso, kylmiö, keittiö, astianpesukone (onko teollisuuskone vai kotikone)
  • pöytäliinat
  • tarjoillaanko meidän toimesta kuohuviinejä ym. alkoholeja (jotka asiakas on itse ostanut)
  • jälkisiivous?

Näin me osaamme laatia pätevän tarjouksen ja osaamme varautua tarpeeksi monella tarjoilijalla tilaisuuteen.

Kiittäen jo etukäteen 🙂