MENUT

 

PIKKUJOULUMENU tarjolla 15.11.-20.12., kyseisenä aikana emme tee muita menuja!

Pikkujoulumenu 2017

Voit tulla ruokailemaan yksin, kaksin tai isommalla porukalla, pöytävaraukset puh. 050 307 8387

Muistotilaisuudet onnistuvat joko meidän tiloissa tai seurakunnan tiloissaMuistotilaisuus menu v.2017docx  pdf: Muistotilaisuus menu v.2017docx

Tässä pappilan v. 2017 menut, klikkaa nimeä:

Artturin menu 2017docx pdf-muoto: Artturin menu 2017docx

Wiljamin menu 2017docx pdf-muoto: Wiljamin menu 2017docx

Suomi 100- 2017docx pdf-muoto: Suomi 100- 2017docx

Juhlabuffet 2017 pdf-muoto: Juhlabuffet 2017

Isommille ryhmille kesällä Pihatossa:  Tapasmenu 2017 pdf-muoto:Tapasmenu 2017

Isommille ryhmille kesällä: Possumenu 2017 pdf-muoto: Possumenu 2017

suolainen ja makea kahvimenu 2017 pdf-muoto: suolainen ja makea kahvimenu 2017  (viikonloppuisin teemme lähinnä vain ruokamenuja pappilan puolella, mutta kokoustila ja pihatto soveltuvat hyvin kahvikekkereiden järjestämiseen)

Kevyempi kahvimenu kokouksiin 2017 pdf-muoto: Kevyempi kahvimenu kokouksiin 2017

Kokouspäivä-paketti: kokousmenu 2017, pdf-muoto: kokousmenu 2017

KEVÄTMENU MA-TO, 20 €/HLÖ kevätmenu 2017

Pyrimme tekemään kaikki tuotteet laktoosittomiksi (paitsi jotkin juustot eivät ole), kannattaa kuitenkin varmistaa tarjoilijalta ruokalajien laktoosittomuus. Teemme pyynnöstä erikseen gluteenittomia vaihtoehtoja.

VARAUSEHTOJA: Muista että varaukset ovat aina sitovia! Tarvitsemme varauksiin nimen, osoitteen sekä puhelinnumeron, meille ei riitä pelkällä sähköpostila tehdyt varaukset ilman muita yhteystietoja!

 •  Emme peri tilavuokraa (paitsi hääjuhlista), mutta jos varaaja on sitä mieltä, ettei talossa saa olla muita ryhmiä perähuoneissakaan, niin silloin kokopäivätilavuokra on 250 €, puolipäivävuokra 150 €.  Muutoin otamme ruokailemaan kysynnän mukaan pieniä seurueita pienempiin huoneisiin (eri huoneita, ei siis samassa tilassa). Poikkeuksena esim. muistotilaisuudet/häät, joiden aikaan emme ota muita asiakkaita.
 • Tarjoilemme pappilassa viikonloppuisin mielellämme vain ruokamenuja, kahvi-asiakkaat pyrimme sijoittamaan viikonloppuisin joko kokoustilaan tai pihattoon (varaustilanteessa vahvistetaan sopiva tila)
 • Alle 300 € tilaukset pankkikortilla tai käteisellä (ellei laskutuksesta sovittu aiemmin)
 • Veloitamme ennalta ilmoitetun henkilömäärän mukaan (+/- 10 %)
 • Otamme vain sitovia varauksia, emme alustavia varauksia! Juhlan voi kuitenkin sairastumisen tai muun syyn takia perua viimeistään 6 vkoa aiemmin.
 • Vähemmän kuin 6 vkoa aiemmin tehdyistä peruutuksista perimme 100 € korvauksen, mutta jos raaka-aineet jo tilattu, niin korvaus on silloin suurempi.
 • Myös lapset ovat sydämellisesti tervetulleita, mutta muistattehan valvoa lasten touhuja myös pihapiirissä, jotta suuremmilta vahingoilta vältytään. Vanhemmat ovat korvausvelvollisia tihutöistä; pappilan pihapiiri on suojelukohde!
 • Jokainen vastaa itse omista eletronisista laitteista; emme vastaa siitä, jos pöydällä olleelle kännykälle tai tietokoneelle kaatuu vettä tai muita juomia

juhlatilan.jpg

Pöyhölän Pappila tarjoaa mahtavat puitteet onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiselle. Kaunis ja rauhallinen miljöö aivan kaupungin kupeessa sekä osaava henkilökunta antavat tyytyväisyystakuun vaativimmillekin asiakkaille. Toimintamme on ympärivuotista, mutta olemme yleensä avoinna tilauksesta. Palvelemme lähinnä ryhmiä, mutta ryhmien ohella otamme vastaan myös yksittäisiä asiakkaita. Varsinaisia yleisiä sunnuntai-lounaita järjestämme silloin tällöin, mutta lähes joka sunnuntai meillä on perheitä ruokailemassa ns. pikkukamareissa samaan aikaan kun salissa on joku vähän isompi ryhmä. Kannattaa soittaa ja kysyä varaustilannetta.lamppu1.jpg

Tilaa löytyy 120 hlö:lle ja kesäaikaan poikkeusjärjestelyillä paljon isommillekin ryhmille. Ruokailu ja kahvitus tapahtuu yleensä itse pappilarakennuksessa. Häävalssit tai muut ”jatkot” ovat olleet pihattorakennuksessa, joka on iso, vanha kivinavetta pihan toisella puolella. Pihapiiristä löytyy myös majoitusta. Uutena rakennuksena on myös kokoustila, jossa on myös mahdollisuus pitää juhlia tai muita tilaisuuksia. Siellä on istumapaikkoja 32 kpl.

Vanhassa pappilamiljöössä porisevat padat mitä erilaisempia herkkuja. Pappila onkin kuuluisa runsaista, herkkuja notkuvista pitopöydistään.

Pappilan herkuista saa nauttia myös muualla; pitopalveluna kotona, vuokratussa juhlapaikassa tai missä asiakas haluaakin. Katso menuja pitopalveluosiosta. Ruoat tai leivonnaiset saa myös noutaa pappilasta ilman tarjoiluja, katso NOUTOMENUT-osiosta.pyoreakuva1.jpg

Pappilan tilat soveltuvat hyvin mm. hääjuhlille

 • syntymäpäiville
 • ristiäis- tai rippijuhlille
 • valmistujaisjuhlille
 • muistotilaisuuksille
 • kokouksille
 • illanvietoille
 • pikkujouluille
 • turistiryhmäkohteeksi
 • jne.

Meillä on A-oikeudet!

Pöyhölän Pappila on juhlien järjestäjälle ennen kaikkea vaivaton ratkaisu. Sinun tarvitsee todellakin vain tulla. Me hoidamme kaiken etukäteisvalmistelun, mitä tiloihin ja ruokiin tulee. Katamme pöydät kauniisti servietteineen ja kukkineen (väriteemaa voi jokainen itse määritellä). Mukaan et tarvitse kuin iloisen juhlamielen!

Elämän hiljentyessä järjestämme myös muistotilaisuudet. Meiltä löytyy virsikirjat sekä nuottivihkoja. Pappilan puolesta tulee tilaisuuksiin kynttilät, kukat yms. Myös piano on käytettävissä.

Haluamme hemmotella asiakkaitamme hyvällä ruoalla ja palvelulla.

Valittavana on juuri Teidän tilaisuuteenne sopivia menuja, olipa kyse sitten perhejuhlista, kokouksista tai turistiryhmän ruokailusta. Perinteiset menut sopivat myös muistotilaisuuksiin.

Tarjoamme myös viikolla kevyempiä illanistujaismenuja pienemmillekin ryhmille. Myös kahvimenut katetaan juhlavasti, eikä santsikupeilla ole rajaa.

Viikolla teemme myös lounaspöytää tilauksesta. Myös lounaspöydän menu, kuten muutkin menut, voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Erityisruokavaliot otamme myös huomioon.

Asiakkaiden pyynnöstä kerromme talon historiaa, jota onkin ehtinyt kertyä paljon 1500-1600 luvulta saakka. Historiikki kestää n.10-30 min. riippuen kuinka yksityiskohtaisesti sitä kerrotaan.

Menujen hinnat sisältävät ruoan lisäksi tilat, kattaukset, tarjoilun ja alv  14/ 24%. Syntymäpäiväjuhliin varaamme keskimääräin neljä tuntia aikaa, mutta pitempäänkin voi toki olla. Turistiryhmät ruokailevat usein 1-1½ tuntia ja kahvitilaisuudet kestävät usein muutamia tunteja. Pienempiä, muutaman hengenkin, seurueita otamme ruokailemaan isompien ryhmien ohella. Käytettävänä on silloin peräkamari, jossa voi olla aivan omassa rauhassaan.

Tilaisuuteen sopivat viinit löytyy viinilistat-osiosta!

Häät ovat aina kokopäiväinen juhla ja sen menut ja hinnat löytyvät omasta osiostaan.

 

haat1.jpghaaat2.jpg