KOKOUKSET JA BUSSIRYHMÄT

IMG_2189Kokoustila sijaitsee pihan toisella puolella, kivinavetan vieressä. Se on punainen puurakennus. Isot wc-tilat sijaitsevat vieressä.

Kokoustila, Istumapaikkoja 32 kpl

Kokoustilaan voimme kattaa pikkujoulumenun (35€/hlö) tai suppeamman pikkujoulumenun (28 €/hlö). Kokoustilan ruokailuihin minimi-laskutusmäärä on 15 hlö (aikuisia). Pienemmät ryhmät voivat käydä pappilassa ruokailemassa ja jatkaa sitten kokoustaan kokoustilassa (ilman erillisveloitusta)

Isompia kokouksia pidetään kesäaikana pihatto-rakennuksessa (vanha kivinavetta).

Kokoustilan suppeampi pikkujoulumenu, 28 €/aikuiset, valitse pikkujoulumenusta 2 kylmää kala-alkuruokaa, 4 salaattia, 3 kylmää liha/kasvis-alkupalaa, laatikoiden lisäksi joku kolmesta lämpimästä liha/kalaruoasta, 3 jälkiruokaa. Minimilaskutusmäärä on 15 aikuista.

Bussiryhmiä palvelemme myös mielellämme, koska bussiryhmien vierailut ovat aikataulullisesti nopeita, olemme laatineet edullisempaa menua: BUSSIRYHMÄMENU 2020x pdf-muoto: BUSSIRYHMÄMENU 2020x

Kokoustilassa tai kesäaikana pihatossa onnistuvat myös kahvikekkerit: suolainen ja makea kahvimenu 2020 docx pdf-muoto:suolainen ja makea kahvimenu 2020 docx

Tervetuloa 🙂