Juhlatilat

Pappilan päärakennuksessa on paikkoja jopa noin 120 hlö:lle. Pääsaliin mahtuu noin 50-60 hlö ja pienempiä huoneita on kolme, joissa kussakin paikkoja noin 20 kpl. Keltainen huone on leveällä oviaukolla yhteydessä saliin, joten ns. yhtenäiseen tilaan saadaan reilut 70 hlö. Vihreän ja Violetin huoneen lisäksi on takaveranta (puolilämmin tila), johon mahtuu myös pieni porukka. Päärakennuksen tiloista emme peri tilavuokraa (paitsi hääjuhlista).

Pihatto eli vanha kivinavetta on jykevä vanha kiviseinäinen rakennus, johon mahtuu isompikin porukka (reilusti yli 100 hlö). Pihatto sijaitsee pihan toisella laidalla ja on vain ns. kesäkäytössä eli toukokuusta syyskuun loppuun. Pihatossa on lämmittimiä kylmien säiden varalle. Pihatossa voi järjestää mitä erilaisempia juhlia ja yleensä lauantaisin se toimii häiden illanviettopaikkana. Pihatossa on baari ja äänentoistolaitteet sekä ”disco”valot. Pihattoon voidaan kattaa runsas pitopöytä, siellä on hyvin tilaa, tai sitten kahvitteluja varten suolainen ja makea kahvimenu tmv. Emme peri tilavuokraa, ellei ryhmäsi koko ole alle 25 hlö (tilavuokra määräytyy henkilömäärän ja menun mukaan, sekä onko kyseessä sunnuntai vai normaali viikonpäivä, kysy tarjousta!)

Kokoustila on uudempi rakennus pihaton vieressä. Siellä on videotykki katossa sekä valkokangas laskeutuvana takaseinällä, joten se sanansa mukaisesti sopii hyvin kokousryhmille. Kokousryhmät käyvät usein päärakennuksessa ruokailemassa, ja palaavat sitten takaisin kokoustamaan omaan tilaansa, aamukahvit ja päiväkahvit voidaan viedä kokoustilaan. Toki siellä järjestetään myös pieniä juhlia, kuten rippijuhlia ja ristiäisiä tai muita kokoontumisia. Sinne voidaan myös kattaa pappilan buffee-pöytää tai kahvimenuja tmv. Emme peri tilavuokraa, ellei ryhmäsi koko ole alle 25 hlö (tilavuokra määräytyy henkilömäärän ja menun mukaan, sekä onko kyseessä sunnuntai vai normaali viikonpäivä, kysy tarjousta!)