NOUTOMENUT

Noutomenut tarkoittavat pappilasta noudettua kokonaisuutta. Noutomenuihin ei siis sisälly tiloja tai tarjoilua! Noutomenuihin kuuluu salaatteja, lämpimiä ruokia ja täytekakkua tmv. Salaatit ovat lasikulhoissa ja lämpimät ruoat lämpölaatikossa keraamisissa astioissa ja säilyvät lämpölaatikossa useamman tunnin kuumina (ei kannata avata lämpölaatikkoa ennen ruokailua etteivät ruoat jäähdy). Eli ruoat ovat valmiina pöytään nostettaviksi. Ottimet eivät sisälly hintaan. Niitä pystyy vuokraamaan tarvittaessa erikseen, samoin kuin muita astioita. Hintaan ei myöskään sisälly leipiä, levitteitä eikä juomia.  

Minimitilaus noutomenuihin on 15 hlö. Astiat tulee palauttaa puhtaina  5 vrk sisällä takaisin pappilaan, jos kukaan ei ole paikalla, niin astiat saa jättää pappilan oven taakse (mielellään palauttajan nimilappu päällä, niin tiedetään keneltä astiat ovat). Likaisten astioiden palautuksesta veloitamme lisähinnan. Maksu hakiessa joko kortilla tai käteisellä tai ennakkoon laskulla.

 

Laajoja erityisruokavalioita (mausteallergiat yms.) emme pysty ottamaan huomioon noutomenuissa, ajanpuutteen takia (koska pappilassa yleensä aina samaan aikaan juhlaruokailuja). Pääosin kaikki on laktoositonta ja hyvin moni lajike gluteenitonkin.

airin-kuvat-012

 

Kesäkauden noutomenut tässä:

Klikkaa tästä:Noutomenu 2020 tai pdf-muoto Noutomenu 2020